Bayern Munchen Fotbollströjor


Bayern Munchen Fotbollströjor, Napoli Tröja

Bayern Munchen Fotbollströjor, Napoli Tröja

 

billiga fotbollströjor barn

Ryan Giggs under deras Nations

levitt var en av ett antal göra egna fotbollströjor lades ut på youtube

Den högt rankade 19-åringen fick sin fulla Wales-debut förra veckan av manager Ryan Giggs under deras Nations League-seger över Finland.

Levitt var en av ett antal ungdomar från United som blev blodade av manager Ole Gunnar Solskjaer i deras Europa League-match med Astana förra året och har respekt från sina kamrater med den förmåga han har visat på träningen.

Bayern Munchen Fotbollströjor Charltons manager Lee Bowyer är angelägen om att lägga lite energi på sitt mittfält och Levitt har det plus ett öga för en passning. Giggs har blivit medveten om tonåringens potential under en tid.

Levitts första seniorinkallning för Wales kom i maj 2019 för ett träningsläger i Portugal, innan han utsågs till en av fyra obehöriga spelare i Giggs 28-mannaparti för EM 2020-kvalet mot Kroatien och Ungern.

Napoli Tröja Giggs har tidigare talat om sin beundran för Levitts mentalitet och planerar att ge honom mer speltid.

United letar också efter att låna ut James Garner, högerbacken Ethan Laird och försvararen Max Taylor som såg en föreslagen flytt till MK Dons falla igenom förra månaden. Samtidigt diskuterar United ett avtal för den förre Chelsea-ungdomaren Denim Nnamudi.

Den vårhåriga 14-åringen, som tackade nej till Chelseas erbjudande att stanna, blev en framträdande plats som tioåring när klipp av hans färdigheter och framträdanden lades ut på YouTube.

Roma Paita

Goedkope Lazio Thuis shirt